Welkom bij Sjees Gangmakers

Met Kies de fiets kies je voor 10% meer fietsers naar het werk. Mensen die in een andere plaats werken dan waar ze wonen, gebruiken tal van manieren om dagelijks op hun werk te komen. Hoe zorg je er als werkgever nu voor dat je medewerkers kiezen voor de fiets? Sjees Gangmakers helpt je in Brabant om gemakkelijk en snel te starten met fietsstimulering.

Maak gebruik van onze aansprekende uitingen en kant-en-klare (digitale) banners en posters waar je eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Meld je aan als Gangmaker en ontvang de Gangmakers tas om op te starten. Heb je hulp nodig bij het gangmaken? Vraag dan een gratis aan de gang gesprek aan. Kijk voor meer mogelijkheden eens rond op de website of neem contact met ons op.

Sjees Gangmakers is een initiatief van Ons Brabant Fietst in samenwerking met het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN). 

Gangmakers Toolkit

Zet je interne promotie van de fiets echt kracht bij met de Sjees campagnemiddelen. De toolkit bevat kant-en-klare (digitale) banners en posters, die je eenvoudig kunt voorzien van je eigen logo. Bij bestelling van een gepersonaliseerde toolkit ontvang je tijdelijk gratis het ontwerp.

Aan de gang

Met fietsstimulering in Brabant

Programmamanager Ons Brabant Fietst
Fietsregisseur Brabant Mobiliteitsnetwerk
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.