publicatiedatum: 20-9-2019

Meld jouw activiteit aan voor La Vuelta Holanda 2020

Klaar voor een fiësta roja? We maken er samen een mooi feest van!
Auteur La Vuelta Holanda

Het is zover, het loket voor het aanmelden van activiteiten voor het activatieprogramma van La Vuelta Holanda 2020 is geopend. De spanning wordt vanaf 29 april 2020 richting het startweekend van 14 t/m 16 augustus opgebouwd met een serie evenementen en activiteiten. La Vuelta Holanda roept iedereen op om een activiteit aan te melden. Samen maken we er een mooi feest van! 

Over minder dan een jaar komt een van de drie grootste wielerrondes van de wereld naar de provincies Noord-Brabant en Utrecht. En dat is bijzonder! Slechts drie keer eerder startte deze wielerronde buiten Spanje. Van 14 t/m 16 augustus 2020 verwelkomen we het peloton van La Vuelta. Nederland kleurt rood: Het peloton doorkruist maar liefst 34 Nederlandse gemeenten.

Vele thema's welkom

Vanaf 29 april 2020 bouwen we de spanning met een serie evenementen en activiteiten op richting het startweekend. Dat programma willen we samen met jou maken. Hierbij nodigen we je uit om een activiteit te verzinnen voor dit activatieprogramma. Iedereen kan een activiteit aanmelden. Het gaat, naast sportieve activiteiten, ook om culturele, historische, educatieve en culinaire activiteiten.  

Meer promotie door aan te haken

Aanhaken bij het activatieprogramma van La Vuelta Holanda, levert een mooi rijtje voordelen op:

  • Je kunt meer zichtbaarheid genereren door opgenomen te worden in de activiteitenagenda op de website van La Vuelta Holanda.
  • Je hebt de mogelijkheid om nieuw (en eventueel ander) publiek te trekken.
  • Je kunt je netwerk uitbreiden en nieuwe verbindingen te leggen. 

Om van bovenstaande voordelen gebruik te kunnen maken, dient je activiteit wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Lees hier de voorwaarden. Let op: wil je in aanmerking komen voor een financiƫle bijdrage? Dan willen we jouw plan uiterlijk 31 oktober 2019 via het loket ontvangen.

Aanmelden

Ben jij klaar voor een fiesta roja? Wacht niet en meld jouw bijdrage voor dit wielerfeest aan. Dit kan via deze link: https://www.lavueltaholanda.com/evenementen/aanmelden

Vragen?

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar: activatie@lavueltaholanda.com. We maken er samen een mooi feest van. #Vamos!

Meld je activiteit aan


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.