Fietsstimuleringskalender

12 maanden fietspromotie

Met de fietsstimuleringskalender prikkelen we jouw medewerkers iedere maand om de fiets te pakken. Zo helpen én houden we ze op de fiets! 
Iedere maand een ander thema met een verrassende portie aan inspiratie en activatie voor jouw mensen.

Januari

Blij lijf

In januari nemen we je medewerkers mee op reis door het menselijk lichaam. Waar wordt ons lijf blij van als we fietsen? 

Februari

Kiek die fiets

Met een social winterfietsactie stimuleren we je medewerkers óók in februari op de fiets te springen. De winnaar van deze actie ontvangt een gave fiets-gerelateerde prijs.

Maart

De kop leeg

In maart zoomen we in op het mentale aspect van fietsen. Wat doet fietsen met je brein? We delen wetenschappelijke kennis en geven je medewerkers inspirerende tips.

April

April

Klaar voor de start

Fijn als je medewerkers veilig en comfortabel de weg op gaan. En zeg nou zelf, het onderhoud van je fiets is niet altijd het leukste klusje. Met deze handige én leuke fietscheck wordt het een fluitje van een cent. Klaar voor de vele kilometers die dit jaar gemaakt worden! 

Mei

Mei

Challenge

Via een besloten omgeving in de app STRAVA strijden je medewerkers een maand lang tegen elkaar. Wie maakt de meeste fietsritten en wint hét Brabantse fietsshirt?

Wil je het nog slimmer aanpakken? Zorg dat ze ook mét elkaar strijden voor een door jou aangeboden prijs. Een lekkere borrelplank maakt al het verschil. Of pak het groter aan door de borrelplank te upgraden naar een barbecue, een voetbaltafel in het vooruitzicht te stellen, die ene gewilde artiest uit te nodigen op het personeelsfeest volgend jaar óf er een gezamenlijk goed doel aan te koppelen. Zo motiveren werknemers elkaar ook onderling. De allerbeste stimulans!

Juni

Juni

Snel naar je werk

In juni informeren we je medewerkers op een laagdrempelige manier over de laatste stand van zaken rond snelfietsroutes in Brabant. We nemen ze mee in het gemak ervan.

Juli

Juli

Vakantiemodus aan

Deze maand ontvangen al je medewerkers de uitgebreide print variant van het Sjees Magazine. Maar liefst 60 pagina’s aan inspiratie over fietsen en lifestyle in Brabant. Heerlijk leesvoer voor op vakantie.

Augustus

Brabants mooiste

Jouw medewerkers krijgen de nieuwste fietsroutekaart van de regio waar jouw bedrijf gevestigd is. Zo ontdekken ze al fietsend dé parels in de eigen omgeving.

Ook ontvangen ze online de thematische Van Gogh-fietsroute. Maar liefst 435 kilometer aan fietsplezier door de hele provincie, verdeeld over 10 routes.

September

Uit je herfstdip

Deze maand duiken we in de wereld van de smoesjes. Hoe groot is bijvoorbeeld de kans dat je niet droog van A naar B komt?

Iedere medewerker ontvangt een Sjees zadelhoesje. Daarmee tackelen we al één smoesje!

Oktober

Safety first

In oktober liften we mee op de landelijke ANWB-campagne ‘Zet je licht aan’. Vooral in deze maanden is goed werkende verlichting van belang. Ook jouw medewerkers moeten veilig op pad.

November

Gezond genieten

Fietsen is niet alleen leuk, maar ook lekker. Met een ludieke snoepactie voor iedere medewerker zoomen we in op de thema’s gezondheid en eten.

December

Koud kunstje

Help én houd je medewerker op de fiets. We duiken in de wereld van kou en leggen de link naar het fietsen. Dan wordt min ineens plus. 

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.