Sjees Maatwerkpakket

Binnen jouw organisatie wordt al gefietst. Dat is super! Het mag van jou alleen best nog wel wat meer zijn. Dat ál je medewerkers iedere werkdag met de fiets naar het werk komen is een utopie. Dat snappen wij ook. Het zou mooi zijn als nog méér medewerkers een paar dagen in de week de fiets pakken.

Dat levert jouw organisatie én je medewerkers de nodige voordelen op. Daar wil jij wel in investeren, maar zónder daar zelf veel werk aan te hebben.

Sjees Gangmakers weet hoe we jouw medewerkers net dat laatste zetje kunnen geven! We zorgen ervoor dat de fiets jaarrond een plek krijgt binnen jouw organisatie. In het maatwerkpakket is jouw bedrijf goed zichtbaar op de uitingen. Ook stemmen we de opties zo samen dat ze aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Wat zit er bijvoorbeeld in het Sjees Maatwerkpakket?

Klinkt dat goed?

Ja, ik wil aan de slag

Uitgelicht: Fietsstimuleringskalender

Een van de onderdelen in het Sjees Maatwerkpakket is de fietsstimuleringskalender: 12 maanden kant-en-klare fietspromotie voor jouw medewerkers. Met de fietsstimuleringskalender prikkelen we jouw medewerkers iedere maand om de fiets te pakken. Zo helpen én houden we ze op de fiets! Iedere maand een ander thema met een verrassende portie aan inspiratie en activatie voor jouw mensen.

Bekijk de 12 thema's

Wat levert fietsstimulering je op?

  • Vitale werknemers. Fietsende medewerkers zijn jaarlijks 1,3 dagen minder vaak ziek. Een kostenbesparing van gemiddeld € 364,- per werknemer.

  • Betrokken werknemers. Door fietsstimulering is 80% van de werknemers meer betrokken bij hun werkgever.

  • Tevreden werknemers. Een fietsende werknemer is vaker tevreden, minder gestrest én meer ontspannen dan autorijdende collega's.

  • Ruimtewinst. Hoe groter het fietsgebruik binnen een bedrijf, hoe minder parkeerplek nodig is. Eén autoparkeerplaats kost gemiddeld € 700,- per jaar en biedt ruimte voor 10 fietsen.

  • Vermindering CO2 uitstoot. Eén maand fietsen bespaart net zoveel CO2 als de jaarlijkse CO2-opname van één boom.

  • Aantrekkelijk werkgeverschap. Werknemers werken graag bij een fietsvriendelijke organisatie.

Maatwerkpakket

Op maat

Het maatwerkpakket is dus maatwerk. Dat betekent dat - waar mogelijk - de communicatiemiddelen gepersonaliseerd worden zodat jouw bedrijf ook goed zichtbaar is. En we stemmen de opties gezamenlijk af op jullie wensen en behoeften.

Maak je bijvoorbeeld liever gebruik van de uitgebreidere Sjees E-bike Pool in plaats van de Sjees E-bike voor drie weken? Dan kan dat. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we denken graag met je mee. Samen zorgen we voor meer medewerkers vaker op de fiets! 

Neem contact met me op

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.