Sjees Promotiepakket

Fietsende medewerkers leveren veel voordelen op voor je organisatie. Dat is voor jou geen verrassing meer. Je bent overtuigd dat je werknemers hier gezonder van worden. Je weet dat je op een positieve manier bijdraagt aan het milieu, je weet dat je goed werkgeverschap toont én je weet dat parkeerruimte kunt besparen. Nu wil je ook daadwerkelijk aan de slag! 

Sjees Gangmakers helpt je daarbij. Met het promotiepakket kies je voor 12 maanden fietspromotie binnen jouw organisatie; zónder dat je daar veel werk aan hebt. We voorzien jou van de nodige kennis, we inspireren je medewerkers én we geven ze hét zetje in de rug om vaker de fiets te pakken. Zo ben jij als werkgever jaarrond bezig met fietsstimulering en word je ontzorgd door Sjees Gangmakers. 

Wat zit er in het Sjees Promotiepakket?

Klinkt dat goed?

Ja, ik wil aan de slag

Uitgelicht: Fietsstimuleringskalender

Een van de onderdelen in het Sjees Promotiepakket is de fietsstimuleringskalender: 12 maanden kant-en-klare fietspromotie voor jouw medewerkers. Met de fietsstimuleringskalender prikkelen we jouw medewerkers iedere maand om de fiets te pakken. Zo helpen én houden we ze op de fiets! Iedere maand een ander thema met een verrassende portie aan inspiratie en activatie voor jouw mensen.

 

Bekijk de 12 thema's

Wat levert fietsstimulering je op?

  • Vitale werknemers. Fietsende medewerkers zijn jaarlijks 1,3 dagen minder vaak ziek. Een kostenbesparing van gemiddeld € 364,- per werknemer.

  • Betrokken werknemers. Door fietsstimulering is 80% van de werknemers meer betrokken bij hun werkgever.

  • Tevreden werknemers. Een fietsende werknemer is vaker tevreden, minder gestrest én meer ontspannen dan autorijdende collega's.

  • Ruimtewinst. Hoe groter het fietsgebruik binnen een bedrijf, hoe minder parkeerplek nodig is. Eén autoparkeerplaats kost gemiddeld € 700,- per jaar en biedt ruimte voor 10 fietsen.

  • Vermindering CO2 uitstoot. Eén maand fietsen bespaart net zoveel CO2 als de jaarlijkse CO2-opname van één boom.

  • Aantrekkelijk werkgeverschap. Werknemers werken graag bij een fietsvriendelijke organisatie.

Promotiepakket

Wil je nóg een stapje verder?

Ook dat kan! Bekijk hoe je via Sjees Gangmakers de volgende stap kunt zetten in het promoten van de fiets binnen jouw organisatie. Denk aan losse activerende tools die je in kunt zetten, zoals:

  • Een Sjees Pitstop (fietscheck)
  • Een gepersonaliseerd Sjees Magazine
  • Toffe gadgets waar jij je werknemers blij mee kunt maken
  • Een pakket op maat: het Sjees Maatwerkpakket

Bekijk het Sjees Maatwerkpakket

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.