19 mei: Landelijke Fiets naar je Werk Dag

Wat leuk dat je jouw fietsende medewerkers/collega’s in het zonnetje wil zetten rondom Fiets naar je Werk Dag! Een perfecte gelegenheid om fietsen in jullie organisatie onder de aandacht te brengen.  Wij helpen je hier graag mee op weg met onze actie ‘Jouw Persoonlijke Fietsrecept’, gecombineerd met onze Pitstop.

Wat houdt ‘Jouw Persoonlijke Fietsrecept’ in?

 

Jouw Persoonlijke Fietsrecept is een fietsstimuleringsactiviteit waarbij we jouw fietsende medewerkers in het zonnetje zetten en niet-fietsende medewerkers motiveren het ook eens te proberen.


Ons team ontvangt je medewerkers bij de ingang, of staan op een locatie naar wens. We delen heerlijke smoothies uit aan iedereen die op de fiets komt en gaan in gesprek met je medewerkers die nog niet op de fiets komen. We schrijven naar aanleiding van dit gesprek een persoonlijk fietsrecept uit waarop alle voordelen ludiek beschreven staan. Hierbij serveren we ook voor hen een heerlijke smoothie!

Als waardering voor iedereen die op de fiets naar het werk komt regelen wij de Pitstop waarbij de fiets wordt gecheckt door een mobiele fietsenmaker. De fietsenmaker neemt zijn werkplaats (zijn bus) mee naar de gewenste locatie waar hij/zij de technische staat van de fietsen checkt op 15 punten. Denk hierbij aan de remmen, ketting en verlichting. Het is ook mogelijk dat hij een extra service levert, zoals het afstellen van onderdelen of het uitvoeren van kleine reparaties. 

 

Deze vier uur durende activiteit bevat:

✔ Fietsenmaker op locatie
✔ Fietscheck op minimaal 15 punten
✔ Sjees formulier waarop staat op welke punten de fiets is gecheckt
✔ Sjees zadelhoesje
Sjees fietsmagazine
✔ Promotieteam
✔ Persoonlijk en ludiek fietsrecept
✔ Smoothies

 

Interesse?

Vanaf € 1250,- reserveer je al deze ludieke 'Fiets naar je Werk Dag' activiteit. In dit bedrag kunnen we tussen de 20-30 fietsen checken op locatie en bieden we circa 50 smoothies aan. We bieden deze activiteit aan van 19 mei (Fiets naar je Werk Dag) t/m 3 juni (Wereld Fietsdag) op basis van beschikbaarheid. Om alles goed te regelen ontvangen we je aanvraag graag uiterlijk 12 mei.

Wil je meer fietsen en/of smoothies? Ook dat is mogelijk. Vul via onderstaande knop het formulier in en maak je wensen kenbaar en dan komen wij bij je terug met een op maat voorstel. 

 

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.