E-bike Pool Toolkit

Voor werkgevers in Loon op Zand

Om de Sjees E-bike Pool in Loon op Zand te promoten onder jouw werknemers, kun je gebruik maken van onze kant-en-klare communicatiemiddelen. In de toolkit vind je gratis Sjees campagnemiddelen, zoals een digitale poster, digitale banners voor social media, promotieteksten en fotomateriaal.

Sjees campagnemateriaal standaard (digitaal en gratis)

De standaard toolkit bevat digitaal campagnemateriaal waarmee je de Sjees E-bike Pool kunt promoten in jouw organisatie. 

Toolkit met jouw logo (digitaal)

Wil je de toolkit de kleur van jouw organisatie geven? Bestel dan campagnemateriaal op maat. Je kunt je eigen logo en bijvoorbeeld een QR-code plaatsen op de campagnemiddelen. De plek voor het logo van jouw organisatie hebben wij bedacht. Je kunt de open bestanden bij ons opvragen en zelf jouw logo toevoegen. Of je maakt gebruikt van de Sjees Ontwerpstudio:


Ontwerpkosten (optioneel)

  • Optie 1: Flyer, poster, digitale banners: € 125,00 
  • Optie 2: Flyer, poster, digitale banners, rolbanner, beachflag: € 175,00 

Wil jij hier graag gebruik van maken? Neem contact op via info@sjeesgangmakers.nl.

Drukwerk (tegen betaling)

Wil je het promotiemateriaal niet alleen digitaal verspreiden, maar ook in je organisatie ophangen of neerzetten? Het drukwerk kun je natuurlijk zelf verzorgen door het te printen of bij een drukkerij aan te leveren, maar wij kunnen het ook voor je regelen (tegen betaling). Neem contact op via info@sjeesgangmakers.nl.

 

Bekijk de mogelijkheden

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.