publicatiedatum: 20-5-2020

Het derde Sjees webinar op donderdag 18 juni

Komen tot fietsstimulering: hoe zet ik intern de juiste stappen?

Na twee succesvolle webinars op 7 en 14 mei (terugkijken? Dat kan hier!), organiseren we op donderdag 18 juni in samenwerking met Brabant Mobiliteitsnetwerk een derde Sjees webinar. Komen tot fietsstimulering: hoe zet ik intern de juiste stappen?

Aan de slag gaan met fietsstimulering is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt immers zelf je eerste stappen zetten, maar hoe overtuig je je directie van nut en noodzaak? In dit webinar kijken we naar welke stappen je als werkgever kunt zetten om tot nieuw beleid of maatregelen te komen.

We helpen je met praktische tips en tricks voor jouw interne zoektocht naar draagvlak bij de juiste collega’s en (financiële) middelen. En dat doen we niet alleen: we laten werkgevers uit ons netwerk aan het woord. Want daar zit immers de echte ervaring om te komen tot nieuw beleid en meer fietsers!

Dit webinar vindt plaats op donderdag 18 juni van 10.00 tot 10.45 uur en wordt georganiseerd door het Brabant Mobiliteitsnetwerk in samenwerking met Ons Brabant Fietst.

 

Meld je aan voor dit webinar


Informatie
Datum
18 juni 2020 10:00 tot 10:45
Thema
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.