Gangmakers Toolkit

Je eigen communicatiemiddelen samenstellen?

Zet je interne promotie van de fiets echt kracht bij met de Sjees campagnemiddelen. De toolkit bevat kant-en-klare (digitale) banners en posters, die je eenvoudig kunt voorzien van je eigen logo. Bij bestelling van een gepersonaliseerde toolkit tijdelijk gratis ontwerp.

Omdat verschillende spelers bij het programma van Sjees Gangmakers betrokken zijn, is het van belang onder een gezamenlijke noemer te communiceren. Sjees stelt daarom deze toolkit beschikbaar voor alle aangesloten gangmakers. Zo kan binnen een eenduidige herkenbare stijl gecommuniceerd worden.

In deze toolkit worden de Sjees uitingen toegelicht, richtlijnen gegeven voor verschillende communicatiemiddelen en ook zijn de verschillende stijlelementen in de toolkit uitgewerkt. We hebben verschillende voorbeelden samengesteld op basis waarvan je eigen communicatiemiddelen kunt samenstellen.

Wij helpen je graag op gang met het maken van de ontwerpen voor jouw organisatie, neem contact met ons op. Tijdelijk zijn de ontwerpen gratis. 

Open bestanden:

Download de Logo's (Zip bestand)

Download de Digitale banners (Zip bestand)

Download de Poster (Zip bestand)

Download de Rolbanner (Zip bestand)

 

Meer weten?

Ons Brabant Fietst helpt je bij het inrichten van de Gangmakers campagne. Wil je als ondernemer een gepersonaliseerde toolkit of heb je behoefte aan een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ons Brabant Fietst
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.