publicatiedatum: 17-10-2019

Fietsstad 2020: hoe scoort jouw gemeente?

Geef jouw mening om het fietsklimaat in Nederland te verbeteren

Auteur Ons Brabant Fietst

Hoe is jouw fietservaring in de gemeente waar je vaak fietst? Doen ze genoeg voor fietsers of mag er een tandje bij? Geef je mening in de Fietsstad 2020 enquête van de Fietsersbond, en help om fietsen nóg veiliger en comfortabeler te maken. Door mee te doen, maak je kans op een e-bike.

Fiets je ontspannen in jouw gemeente? Fiets je comfortabel naar je werk? Fietsen kinderen veilig naar school? Het grootste fietsonderzoek van Nederland, Fietsstad 2020, peilt hiernaar. Aan de hand van de antwoorden verkiest de Fietsersbond de Fietsstad 2020. Weten hoe jouw gemeente het deed in 2018? Bekijk het hier.

 

Laat je mening horen, zodat er ook aan de fietsers wordt gedacht tijdens het maken van nieuwe verkeersplannen!

De Fietsstad-verkiezing wordt eens in de twee jaar gehouden. De verkiezing stimuleert gemeenten in Nederland om hun fietsklimaat te bevorderen, en beloont gemeenten die het goed doen. Immers: welke gemeente wil nu niet de eretitel 'Fietsstad 2020' dragen?

Video: Maurice de Hond roept op om je stem uit te brengen voor jouw Fietsstad 2020.

Doe mee en win een e-bike

Alle gemeenten in Nederland doen automatisch mee met de verkiezing, maar de kans om de eretitel te bemachtigen wordt natuurlijk groter zodra er veel enquêtes worden ingevuld. Doe dus mee, vul de enquête in voor jouw gemeente en geef je mening!

Stemmen kan nog tot en met donderdag 31 oktober 2019. Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten. Door het invullen maak je kans op een Gazelle e-bike.

 

Vul de enquête in


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees Gangmakers gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.